Η κουζίνα του εστιατορίου λειτουργεί από 12.00 – 23.00
με φάβα από την Σαντορίνη και καμένο κουνουπίδι
με αβοκάντο
με φρούτα του πάθους
με spring rolls κοτόπουλο και μικρή σαλάτα
επάνω σε πάστα λιαστής τομάτας
με πεπόνι
με πικάντικο relish τομάτας
με chutney σταφίδας
με τυρί cottage, φράουλες και ψητό αβοκάντο
με ιταλικό ζαμπόν, σολομό, γαρίδες και τυρί έμενταλ
με μίνι μοτσαρέλα, πέστο βασιλικού και baby ρόκα
με σταφίδες, ηλιόσπορους, κροκέτα τσιπούρας
με γαλομυτζήθρα και πολύχρωμα τοματίνια
με γκουαντσιάλε
με τοματίνια και βασιλικό
με μπολονέζ κοτόπουλο και βολάκι Τήνου
με φρέσκα σπαράγγια, μανιτάρια και γραβιέρα Σαν Μιχάλη gold
με αχιβάδες σχοινόπρασο, λεμόνι, θυμάρι και σαφράν
με τυρί και αχλάδι με σάλτσα αμυγδάλου και καρίκι
με crumble βασιλικού, ρύζι μπασμάτι και πουρέ παστινάκι
με σπανάκι, κουκουνάρι και ξύσμα λεμόνι
με ρατατούι ελιάς και ριζότο με τσορίθο
με sour cream και μαύρη μαγιονέζα, σερβίρεται με σαλάτα
σερβιρισμένο με τηγανητές πατάτες και τζατζίκι
με πατάτες ντοφινουάζ και κίτρινη barbeque sauce
με γλάσο βαλσάμικου και λαχανικά παριζιέν
με κρούστα φυστικιού αιγίνης πάνω σε ταπέτο πατάτας με μικρά λαχανικά
με πουρέ πατάτας με εστραγκόν, μικρά καροτάκια και σάλτσα από γάλα καρύδας με κάσιους
με γαρίδες και σάλτσα πράσινου πιπεριού
με ντονατς πατάτας σερβιρισμένο με τρία αλάτια
με τηγανητή μοτσαρέλα και μπέικον, σερβίρεται με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και χειροποιήτη bbq sauce
και σάλτσα ταρτάρ, σερβίρεται με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες
με κομματάκια μπράουνις και honeycomb
κρέμα παρφέ από ξηρούς καρπούς
με κρέμα πραλίνα φουντουκιού και σάλτσα καφέ
με μους σοκολάτα Valhrona
creme brulee λευκής σοκολάτας
πράσινου μήλου με σορμπέ από κόκκινα φρούτα