Η κουζίνα του εστιατορίου λειτουργεί από 12.00 – 23.00
με φρούτα του πάθους
με spring rolls κοτόπουλο και μικρή σαλάτα
επάνω σε πάστα λιαστής τομάτας
με πεπόνι
με chutney σταφίδας
με αβοκάντο
με πικάντικο relish τομάτας
με φάβα από την Σαντορίνη και καμένο κουνουπίδι
με τυρί cottage, φράουλες και ψητό αβοκάντο
με ιταλικό ζαμπόν, σολομό, γαρίδες και τυρί έμενταλ
με σταφίδες, ηλιόσπορους, κροκέτα τσιπούρας
με μίνι μοτσαρέλα, πέστο βασιλικού και baby ρόκα
με γαλομυτζήθρα και πολύχρωμα τοματίνια
με μπολονέζ κοτόπουλο και βολάκι Τήνου
με τυρί και αχλάδι με σάλτσα αμυγδάλου και καρίκι
με αχιβάδες σχοινόπρασο, λεμόνι, θυμάρι και σαφράν
με φρέσκα σπαράγγια, μανιτάρια και γραβιέρα Σαν Μιχάλη gold
με τοματίνια και βασιλικό
με αχιβάδες, ελαιόλαδο και μαϊντανό
με γκουαντσιάλε
με ρατατούι ελιάς και ριζότο με τσορίθο
με sour cream και μαύρη μαγιονέζα, σερβίρεται με σαλάτα
με crumble βασιλικού, ρύζι μπασμάτι και πουρέ παστινάκι
με σπανάκι, κουκουνάρι και ξύσμα λεμόνι
με γλάσο βαλσάμικου και λαχανικά παριζιέν
με κρούστα φυστικιού αιγίνης πάνω σε ταπέτο πατάτας με μικρά λαχανικά
με πουρέ πατάτας με εστραγκόν, μικρά καροτάκια και σάλτσα από γάλα καρύδας με κάσιους
με ντονατς πατάτας σερβιρισμένο με τρία αλάτια
με τηγανητή μοτσαρέλα και μπέικον, σερβίρεται με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και χειροποιήτη bbq sauce
και σάλτσα ταρτάρ, σερβίρεται με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες
με γαρίδες και σάλτσα πράσινου πιπεριού
με πατάτες ντοφινουάζ και κίτρινη barbeque sauce
σερβιρισμένο με τηγανητές πατάτες και τζατζίκι
κρέμα παρφέ από ξηρούς καρπούς
με κρέμα πραλίνα φουντουκιού και σάλτσα καφέ
με μους σοκολάτα Valhrona
creme brulee λευκής σοκολάτας
πράσινου μήλου με σορμπέ από κόκκινα φρούτα
με κομματάκια μπράουνις και honeycomb